عضویت در سایت

مشکلات تغذیه‌ای، روانی و استخوانی بعد از جراحی چاقی و متابولیک و روش‌های پیشگیری و درمان آنها

اعضای پانل:

دکتر علیرضا خلج

دکتر عاطفه قنبری

دکتر سید محمد طباطبائی

دکتر شمسا شریعت پناهی

بیمار خانم 25 ساله با وزن 134 کیلو و قد 167 سانتی متر و BMI=48  با سابقه تالاسمی مینور و کبد چرب گرید دو و بدون مشکل دیگری تحت عمل جراحی اسلیو گاسترکتومی قرار می‌گیرد. آزمایشات روتین انجام شده که نرمال بود، ولی آزمایشات مربوط به ویتامین‌ها  کنترل نشده است. مشاوره تغذیه و روان‌شناسی قبل از  عمل انجام نشده است.

4 روز پس از عمل بیمار دچار تب و درد شکم می‌شود و با تشخیص نشت محل برش، تحت عمل جراحی لاپاراتومی قرار می‌گیرد و در ICU بستری می‌شود. چندین بار به علت ادامه نشت و عفونت شکم تحت عمل قرار می‌گیرد و پس از یک ماه ازICU  با کنترل عفونت به بخش منتقل می‌شود.

یک هفته بعد از عمل لاپاراتومی و در
ICU، بیمار از پاراستزی اندام تحتانی شکایت داشته است که درمان خاصی انجام نشده است و پس از خروج ازICU  مشکل ضعف پای راست و سپس چپ بیشتر شده است و پس از دو هفته از ضعف عضلات گردن و تنه نیز شکایت داشته به طوریکه قادر به راه رفتن نبوده است. سپس بیمار با این مشکلات به مرکز دیگری ارجاع شده است.